Lastbilsutrustning för Volvo lastbilar

Sidoluftriktare

Köp nya sidoluftriktare till lastbilsmodell: Volvo FH4! Sidoluftriktarna bygger c:a 250 mm bakom hytt, vilket placerar dem mellan Volvos minsta ( 80 mm) och största ( 500 mm ) orignalluftriktare. Lastbilen får ett mycket snyggt och proportionerligt utseende. Fästs i original-fästpunkter. Finns till alla hytter och du kan välja till toppspoiler.

Frontplatta

Låt ditt firmanamn synas riktigt bra! Med vår frontplatta för Volvo lastbilar får du en yta där du enkelt kan klistra på din logo, eller annan text. Monteringssats medföljer. Volvomärket kan enkelt flyttas ner i grillen (sitter redan i grillen på lastbilsmodellen FH4).

Chassikjolar

Vi kan erbjuda chassikjolar till Volvo lastbilar, i originalutseende till alla Volvos hjulbaser. Chassikjolarna kan kompletteras med lådor etc.

Passbit till Volvo-spoiler

Passbit för att fylla ut där det "fattas" mellan sidoluftriktarna och takspoilern på vissa Volvo lastbilshytter.

Klicka på bilden för att se hur det ser ut utan passbiten!

Djupt solskydd...

Kommer snart! Vi jobbar på att få fram ett djupare solskydd i akryl till lastbil Volvo FH4. Kontakta oss gärna för att bli en av de första att få tag på solskyddet! Bilder kommer att läggas upp så fort vi kan.

Ladda ner broschyren! Klicka här!

Smutsavvisare

En smutsavvisare till lastbil är liten till formatet, men gör stor skillnad! Den er till att ser till att hålla hyttsidorna och speglarna rena. Mycket omtyckta! Smutsavvisaren monteras enkelt på lastbilen med medföljande skruv.


Vindavvisare till sidorutan

En vindavvisare till lastbilens sidoruta eliminerar imma och ser till att hytten kan ventileras utan att släppa in regn eller blåst. Ger också lastbilshytten ett snyggare utseende!